Generelle handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Juridisk navn:  Astabasta

Organisationsform:  Enkeltmandsvirksomhed

CVR-nr.:  32606598

Adresse:  Risbjergvej 10, 4291 Ruds Vedby

E-mail adresse:  kontakt.astabasta@gmail.com

Etableringsår:  2020

2. Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.

Når du gennemfører en bestilling på hjemmesiden vil du modtage en mail indenfor 1-2 dage, der bekræfter din bestilling, såfremt lager haves. I tilfælde af bekræftelse vil du blive bedt om at indbetale det angivne beløb.

3. Levering og fragtpriser

Alle produkter på hjemmesiden leveres enten til døren (eller pakkeshop). Der opereres med en fast fragtpris på 39,- DKK. 

Såfremt der placeres flere bestillinger inden for samme dag, sendes produkterne som en samlet pakke med en fragtpris på 39,- DKK. Såfremt at den samlede pris for bestillingerne overstiger 1000,- DKK gives en rabat tilsvarende fragtprisen.

4. Databehandling

Ved køb af varer på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: navn, adresse og e-mailadresse. Disse oplysninger indsamles, registreres og behandles med det formål at kunne levere vores varer til dig. 

Personoplysningerne registreres hos AstaBasta og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos AstaBasta, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Har du nogen yderligere spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt.astabasta@gmail.com

5. Fortrydelsesret og reklamationsret

Når du handler på vores hjemmeside (www.astabasta.dk), har du:

  • 14 dages fortrydelsesret (jf. Købeloven). Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din ordre. Du skal derfor inden 14 dage fra modtagelse af ordren, give os meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb.

  • 24 måneders reklamationsret, i tilfælde af at der skulle være noget galt med din vare. Du skal i den forbindelse give os meddelelse herom indenfor ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen ved varen. 

6. Returnering og ansvar

Ønsker du at returnere din ordre, skal du sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Ordren sendes retur til: Risbjergvej 10. 4291 Ruds Vedby.

Ved tilbagelevering, afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen. Herudover, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Der gøres opmærksomt på, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

7. Klagemuligheder

Hvis du ønsker at klage over dit køb, kan du rette henvendelse på e-mail: kontakt.astabasta@gmail.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du altid mulighed for at indgive en klage til et relevant nævn på området. 

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: kontakt.astabasta@gmail.com

8. Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål, kommentarer, ris, ros m.v., er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt.astabasta@gmail.com

Vi modtager også gerne forslag til nye produkter og produktserier, samt er modtagelige for specielle henvendelser og ønsker.

9. Ændringer

Der gøres opmærksomt på, at handelsbetingelserne til enhver tid kan ændres ensidigt af AstaBasta.

10. Lov og værneting

Eventuelle uoverensstemmelser afgøres efter dansk ret ved danske domstole.

- Vi foretrækker dog altid dialog, som vi mener man kommer længst med, så vi håber da at finde en løsning inden det kommer til yderligheder.